|
Recept na Jelení kýta na víně
|
|
|
| |
Postup přípravy:Odblaněné a umyté jelení maso protkneme nakrájenou uzenou slaninou, zalijeme vínem a necháme 4 dny na chladném místě odležet. Během tohoto marinování maso každý den obracíme. Potom ho z vína vyjmeme, osolíme, dáme na pekáč, přidáme nakrájenou cibuli, bobkový list, kousek citrónové kůry, celý černý pepř, hřebíček, podlijeme vínem, ve kterém bylo maso naložené a pečeme v troubě. Během pečení občas poléváme rozpuštěným máslem, smetanou, vínem, přidáme chlebovou kůrku a upečeme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu rozmixujeme a vložíme do ní nakrájené maso. Podáváme s rýží.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jelení kýta na víně, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jeleni-kyta-na-vine">Recept: Jelení kýta na víně</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jelení kýta na víně:
|