|
Recept na Karlovarský telecí kotouč
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso z plece, stehna nebo hrudě odkostíme, poutírame. Maso naklepeme, osolíme a pokryjeme velikými těnkými listami slaniny, na ni položíme plátky šunky, které potreme vychladnutými míchanými vajíčkami a povrch posypeme nadrobno posekanou kyslou okurkou. Maso svineme, zavážeme provázkem, osolíme a dáme do pekáče na rozpálené máslo, aby se upeklo. Mezi pečením maso otáčíme, aby bylo červené, poléváme šťávou z polévky resp. teplou vodou. Pečeme 1-1/4 hod. Naklepané maso můžeme potřít sardelovým máslem a místo okurky posekat 1/2 dkg kaparů.
Karlovarský telecí kotouč můžeme podávat i studený s horčicí.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Karlovarský telecí kotouč, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/karlovarsky-teleci-kotouc">Recept: Karlovarský telecí kotouč</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Karlovarský telecí kotouč:
|