|
Recept na Jelení guláš
|
|
|
| |
Inredience:600 g jelení plece,
50 ml oleje,
2 velké cibule,
3 lžíce pikantnější marmelády,
drcený kmín,
pepř, česnek,
0,5 l vývaru (může být z masoxu),
2 lžíce hladké mouky,
0,5 l červeného vína,
80 g rajčatového protlaku,
cukr |
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept) | Postup přípravy:Maso nakrájíme na kousky, na oleji zpěníme nadrobno krájenou cibuli, zasypeme paprikou, promícháme, vložíme maso, marmeládu a opečeme. Osolíme, přidáme drcený kmín, pepř, utřený česnek a mírně podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou do té doby, než se všechna voda vydusí. Poté zaprášíme moukou, opečeme a zalijeme vínem, přidáme rajčatový protlak a dusíme do měkka. Dochutíme, 1 minutu provaříme. Stáhneme z plotýnky a pod pokličkou necháme 10 minut dojít. Podáváme s chlebem nebo knedlíkem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jelení guláš, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jeleni-gulas">Recept: Jelení guláš</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jelení guláš:
|