|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Dušený tetřívek (bažant)
|
|
|
| |
Postup přípravy:Tetřívek je mnohem chutnější, než tetřev, je-li mladý.
Tetřívka naložíme do mořidla, ale jen na čtyři dny.Pak tetřívka vyndáme a protáhneme jej na nudličky nakrájenou slaninou. Na pekáči si usmažíme zbytek slaniny a na másle procezenou zeleninu z naloženého tetřívka, kterého pak přidáme a dusíme v troubě do měkka.
Měkkého tetřívka pak nakrájíme, štávu zaprášíme moukou a přidáme do žluta opražený cukr, malinovou zavařeninu, načež omáčku povaříme, procedíme a přidáme červené víno.
Při pečení tetřívka poléváme již použitým mořidlem.
Místo tetřívka, kterého asi neseženete můžete použít také bažanta :o)
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Dušený tetřívek (bažant), zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/duseny-tetrivek-bazant">Recept: Dušený tetřívek (bažant)</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Dušený tetřívek (bažant):
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Bažant
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|