 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Pošírovaný telecí brzlík v telecím glasée, lanýžov
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Telecí brzlík dáme do vody a uvaříme do poloměkka. Pak jej vychladíme a očistíme od blan. Nakrájíme na menší porce.
Telecí fond svaříme do potřebné konzistence a přidáme lanýžovou sůl. Vložíme brzlík a ještě vaříme.
Celá vejce rozmixujeme se smetanou a přidáme nasekané lanýže a lanýžovou sůl. Tuto směs nalijeme do formy a pečeme ve vodní lázni přibližně 30 minut při 120° C. Po dopečení necháme vychladnout a krájíme porce.
Před podáváním opět lehce ohřejeme. Z toastového chleba vykrojíme kulatý toustík a opečeme. Panchetu nakrájíme na slabé dlouhé plátky a necháme vyschnout na teple. Celý pokrm s ní doplníme.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pošírovaný telecí brzlík v telecím glasée, lanýžov, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/posirovany-teleci-brzlik-v-telecim-glasee-lanyzov">Recept: Pošírovaný telecí brzlík v telecím glasée, lanýžov</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pošírovaný telecí brzlík v telecím glasée, lanýžov:

HomePack3000 - programy na doma Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Telecí maso
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|