|
Recept na Bujabéza - polévka na vařené rybě
|
|
|
| |
Postup přípravy:Z ocasů, vnitřností, hlav a ploutví uvaříme se špetkou soli vývar. Hotový procedíme, jedlé části oddělíme a dáme stranou. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, plátky česneku, pórku i se zelenou natí, nakrájený celer. Přidáme proužek pomerančové kůry, šafrán nebo kurkumu, drcený fenykl, rajčatový protlak a zalijeme rybím vývarem. Ochutíme směsí koření "Ryby". Pak vložíme porce ryb a vaříme 20 - 25 minut. Nakonec přidáme vařené jedlé části z vývaru, osolíme, posypeme petrželkou. Na talíř dáme porce ryb, přelijeme polévkou. Nejprve sníme polévku a k vařeným rybám podáváme česnekovou ochucenou majonézu, k tomu na sucho opečená kolečka rohlíku.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bujabéza - polévka na vařené rybě, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bujabeza-polevka-na-varene-rybe">Recept: Bujabéza - polévka na vařené rybě</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bujabéza - polévka na vařené rybě:
|