| Recepty doma | Domácí účto | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | FormOffice | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Pletení | DWN.cz | Email šablony | Omalovánky | Rybář | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Zvěřina > Bažant Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Bažant s hroznovým vínem a lískovými oříšky

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 3227x / 3x
Přidáno/změněno: 24.5.2012
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Bažant
- Ovoce
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

600 g bažantích prsou
1 kg hroznového vína
250 ml zakysané smetany
100 g lískových oříšků
500 ml hroznové šťávy
150 g anglické slaniny máslo
olej
sůl,cukr
mleté divoké koření na zvěřinu
brambory na přílohu



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Bažantí prsa osolíme, okořeníme a prošpikujeme slaninou. Na rozehřátém tuku opečeme a zalijeme hroznovou šťávou. Před dokončením přidáme nahrubo drcené lískové oříšky. Poté si necháme zkaramelizovat cukr, přidáme do něj půlené, pecek zbavené, hroznové víno, které lehce v karamelu obalíme. Prsíčka vyjmeme a do výpeku přidáme smetanu, zredukujeme a podáváme s různě upravenými brambory a se zkaramelizovaným hroznovým vínem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bažant s hroznovým vínem a lískovými oříšky:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Bažant
Bažantí polévka 09.06.
Bažant s jablky 26.02.
Bažant na víně 21.03.
Bažant labužník 18.04.
Bažant na slanině - delikatesa 05.11.
Bažantí řízky z Volfovky, t.j. po cikánsku 18.06.
Pečená bažantí prsa po zbojnicku 13.03.
Bažantí stehna na víně 03.12.
Bažant na grilu 06.09.
Dušený tetřívek (bažant) 29.04.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0722s norob)