|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Bažant s hroznovým vínem a lískovými oříšky
|
|
|
| |
Postup přípravy:Bažantí prsa osolíme, okořeníme a prošpikujeme slaninou. Na rozehřátém tuku opečeme a zalijeme hroznovou šťávou. Před dokončením přidáme nahrubo drcené lískové oříšky. Poté si necháme zkaramelizovat cukr, přidáme do něj půlené, pecek zbavené, hroznové víno, které lehce v karamelu obalíme. Prsíčka vyjmeme a do výpeku přidáme smetanu, zredukujeme a podáváme s různě upravenými brambory a se zkaramelizovaným hroznovým vínem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bažant s hroznovým vínem a lískovými oříšky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bazant-s-hroznovym-vinem-a-liskovymi-orisky">Recept: Bažant s hroznovým vínem a lískovými oříšky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bažant s hroznovým vínem a lískovými oříšky:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Bažant
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|