![img/kat16.png](img/kat16.png) |
Kategorie receptů |
|
|
![email16.png](img/email16.png) |
Recepty na email |
|
|
![recept](img/dwn16.png) |
Doporučujeme |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
|
|
![reklama](img/reklama.jpg)
|
Recept na Nadívané kalmáry na grilu
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Na pánvi necháme rozehřát olivový olej, osmažíme najemno nakrájenou cibuli a na tenké plátky nakrájený česnek. Přidáme nasekané zelené cibulky a za stálého míchání smažíme doměkka. Přendáme do velké mísy.
Přidáme uvařenou rýži (může být trošku převařená, aby byla lepivá), lehce našlehané vejce, nastrouhaný parmezán, hořčici a kůru z jednoho citrónu. Podle chuti osolíme a opepříme. Vše dobře promícháme.
Kapsy kalmára necháme volně rozmrazit, omyjeme a osušíme. Lžící plníme a zajistíme po obou stranách párátkem nebo krátkou grilovací jehlicí.
Grilujeme v troubě nebo na zahradním otevřeném grilu, až je kalmár ze všech stran zlatově hnědý a měkký.
Doporučenou přílohou jsou ogrilované bagety, citron a letní salát. Můžeme přelívat i oblíbenými dresinky.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Nadívané kalmáry na grilu, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/nadivane-kalmary-na-grilu">Recept: Nadívané kalmáry na grilu</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Nadívané kalmáry na grilu:
![reklama](img/reklama.jpg)
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
![](img/new16.png) |
Nové-upravené recepty |
![RSS - Nové a aktualizované recepty](img/rss.png) |
|
Mořští živočichové
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Ostaní |
|
|
|