|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Vepřový bůček nadívaný
|
|
|
| |
Postup přípravy:Bucek oplachneme,vykostime,udelame do neho kapsu,posolime a naplnime nadivkou asi do 3/4 aby mela moznost nabyvat,a zasijeme.Vlozime jej na pekacek,podlijeme horkou vodou a dusime nejdrive kuzi dolu,pak obratime a kuzicku narezeme na uzke prouzky.Peceme asi 1-1.5 hodiny.Hotovou peceni krajime na tenke rezy.Zbyly bucek mužeme podat studeny se salatem a chlebem.
PRILOHY:
brambory,jemny knedlik,salat.
NADIVKA:
zloutky,maslo a lzici strouhanky treme,az se spoji,pridame na tenke platky nakrajene,v mlece namocene zemle,smichame vse do hromady s kvetem a petrzelkou,prisolime a nakonec pridame tuhy snih a ostatni strouhanku.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřový bůček nadívaný, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veprovy-bucek-nadivany">Recept: Vepřový bůček nadívaný</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřový bůček nadívaný:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|