| Snadné hubnutí | Recepty doma | Počítej Kalorie | FormOffice | EET Účtenky | Rybář | Domácí účto | Pletení | Zbrojní průkaz | Omalovánky | DWN.cz | Formuláře na PC | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřový bůček nadívaný


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:31.10.2017

Ingredience:

700 g bucku
sul, kmin
nadivka:
50 g masla
3 vejce
2 zemle(100G)
1/8 l mleka
petrzelka
3-4 lzice strouhanky
sul
mušk. květ

Popis:

Bucek oplachneme,vykostime,udelame do neho kapsu,posolime a naplnime nadivkou asi do 3/4 aby mela moznost nabyvat,a zasijeme.Vlozime jej na pekacek,podlijeme horkou vodou a dusime nejdrive kuzi dolu,pak obratime a kuzicku narezeme na uzke prouzky.Peceme asi 1-1.5 hodiny.Hotovou peceni krajime na tenke rezy.Zbyly bucek mužeme podat studeny se salatem a chlebem.
PRILOHY:
brambory,jemny knedlik,salat.
NADIVKA:
zloutky,maslo a lzici strouhanky treme,az se spoji,pridame na tenke platky nakrajene,v mlece namocene zemle,smichame vse do hromady s kvetem a petrzelkou,prisolime a nakonec pridame tuhy snih a ostatni strouhanku.


Jít na recept Vepřový bůček nadívaný >>