| Snadné hubnutí | Recepty doma | Počítej Kalorie | FormOffice | EET Účtenky | Rybář | Domácí účto | Pletení | Zbrojní průkaz | Omalovánky | DWN.cz | Formuláře na PC | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Vepřový bůček nadívaný | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 700 g bucku | ||||||||
Popis: Bucek oplachneme,vykostime,udelame do neho kapsu,posolime a naplnime nadivkou asi do 3/4 aby mela moznost nabyvat,a zasijeme.Vlozime jej na pekacek,podlijeme horkou vodou a dusime nejdrive kuzi dolu,pak obratime a kuzicku narezeme na uzke prouzky.Peceme asi 1-1.5 hodiny.Hotovou peceni krajime na tenke rezy.Zbyly bucek mužeme podat studeny se salatem a chlebem. |