|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Vepřové závitky v alobalu
|
|
|
| |
Postup přípravy:Plátky masa rozklepeme dotenka (pozor - nepotrhat), lehce opepříme a potřeme hořčicí smíchanou s křenem, na každý položíme plátek šunky, přidáme debrecinský párek, velký tak, aby nepřesahoval okraj masa (nejlépe 1cm od okraje) a špalíček nivy stejně dlouhý jako párek. Potom maso zavineme v malé roládky - přitom okraje tlačíme jakoby dovnitř. Hotové posolíme ze všech stran. Připravíme si čtyři čtverce alobalu velké tak abychom mohli závitek zabalit jako bonbón, potřeme olejem, zabalíne do něj závitky. Přečnívající konce opatrně zakroutíme, zahneme vzhůru a přitiskneme. Hotové přendámme na plech a pečeme ve vyhřáté troubě na 25O horkým vzduchem 5 minut, poté snížíme na 2OO dalších 15 minut. Podáváme s různými dresingy s jakoukoli přílohou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřové závitky v alobalu, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veprove-zavitky-v-alobalu">Recept: Vepřové závitky v alobalu</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřové závitky v alobalu:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|