| Domácí účto | DWN.cz | EET Účtenky | Pletení | Počítej Kalorie | Recepty doma | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | FormOffice | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Rybář | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové závitky v alobalu


Doba přípravy:00:50
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:17.2.2017

Ingredience:

4 plátky vepřového kotletu (vykoštěný, zbavený blan a tuku)
4 plátky šunky
2 nožky debrecinských párků
10 dkg Nivy
plnotučná hořčice
strouhaný křen nebo krenex
sůl
pepř
olej

alobal na zabalení

Popis:

Plátky masa rozklepeme dotenka (pozor - nepotrhat), lehce opepříme a potřeme hořčicí smíchanou s křenem, na každý položíme plátek šunky, přidáme debrecinský párek, velký tak, aby nepřesahoval okraj masa (nejlépe 1cm od okraje) a špalíček nivy stejně dlouhý jako párek. Potom maso zavineme v malé roládky - přitom okraje tlačíme jakoby dovnitř. Hotové posolíme ze všech stran. Připravíme si čtyři čtverce alobalu velké tak abychom mohli závitek zabalit jako bonbón, potřeme olejem, zabalíne do něj závitky. Přečnívající konce opatrně zakroutíme, zahneme vzhůru a přitiskneme. Hotové přendámme na plech a pečeme ve vyhřáté troubě na 25O horkým vzduchem 5 minut, poté snížíme na 2OO dalších 15 minut. Podáváme s různými dresingy s jakoukoli přílohou.


Jít na recept Vepřové závitky v alobalu >>