|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Vepřové přírodní na zelenině
|
|
|
| |
Postup přípravy:Pro přípravu tohoto jídla používám pánev s trojitým dnem, protože přípravu lze provést s minimem tuku.
U masa nakrojíme okraje jako u minutek. Osolíme, opepříme a jemně posypeme trochou saturejky. Maso z polovičky odkrojíme od kosti a naklepeme.
Na pánvi rozpálíme uzený špek, když se z něj uvolní tuk, odhrneme jej ke kraji a na čistém tuku osmahneme maso. Na syrovou stranu, na každý kousek rozetřeme po 1/2 kávové lžičky tvrdého alkoholu (nejméně doporučuji rum). Osmahnuté maso vyjmeme, přidáme koření, nasypeme nakrájenou cibuli a česnek,necháme zesklovatět a potom připsypeme mraženou zeleninu a asi 5. minut osmažíme. Podlijeme vývarem nebo jen vodou, vložíme maso, přikryjeme pokličkou a při 60 stupních Celsia na teploměru v pokličce připravujeme asi 30 minut. Když je maso měkké, vyjmeme ho a šťávu můžeme zahustit jíškou a povařit nebo podávat maso jen pokryté zeleninou. Přílohu lze zvolit podle Vaší chuti - brambory, krokety, hranolky případně bramborovou kaši.
Přidáním malého množství alkoholu je maso dříve měkké.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřové přírodní na zelenině, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veprove-prirodni-na-zelenine">Recept: Vepřové přírodní na zelenině</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřové přírodní na zelenině:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|