|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Vepřová pečeně po dijonsku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Do hrnce s 1 litrem slané a opepřené vody vložíme maso,uvedeme do varu a pod pokličkou slabým varem vaříme 30 minut.Zapekací mísu vytřeme utřeným stroužkem česneku.Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.Ty pak rozložíme do mísy ve třech vrstvách,každou vrstvu posypeme směsí rozdrceného bobkového listu a tymiánu,utřeného stroužku česneku a strouhaného muškátového oříšku.Pak brambory zalijeme vývarem z masa-musí být ponořeny.Nakonec přidáme sádlo.Vložíme do předehřáté trouby a po 15 minutách položíme na brambory připravené maso.Pečeme asi hodinu.Brambory do sebe vsáknou všechen tuk.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřová pečeně po dijonsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veprova-pecene-po-dijonsku">Recept: Vepřová pečeně po dijonsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřová pečeně po dijonsku:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|