| Zbrojní průkaz | FormOffice | Formuláře na PC | Domácí účto | Snadné hubnutí | Rybář | Email šablony | DWN.cz | Počítej Kalorie | Recepty doma | Pletení | Omalovánky | Hromadné emaily | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby > Mořské Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Treska Brillat de savarin

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:40
Počet porcí: 1
Autor:
Zobrazeno/týden: 1729x / 9x
Přidáno/změněno: 25.7.2019
Kategorie: - Maso - Ryby - Mořské
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem
- Zelenina - Plodová - Rajčata
- Houby - Žampiony

Inredience:

60 g česneku
20 g feferonek
koriandr
kmín,sůl
1,5 dl oleje a 2 cl octa
1 kg čerstvé tresky
60 g cibule
80 g rajčat
80 g žampionů
60 g oleje
30 g oliv
30 g česneku
1,5 dl červeného vína
bobkový
sůl,pepř
citron



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

tresku očistíme pod tekoucí vodou, osolíme a vnitřek potřeme česnekem. Zvlášť si oloupeme cibuli, žampiony, vše nakrájíme na plátky a zpěníme na oleji. Potom přidáme na plátky krájená rajčata, olivy, sůl, koření, zalijeme červeným vínem a dusíme čtvrt hodiny. Tresku opečeme na zbylém oleji, zalijeme směsí zeleniny a dusíme v troubě asi dvacet minut. Podávíme s citronem a bílým chlebem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Treska Brillat de savarin:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Mořské
Filé po čínsku 18.10.
Zapečené rybí filety s kysaným zelím 14.08.
Jedinečné filé 04.10.
Filety mořského vlka s olivami a sušenými rajčaty, 25.07.
Dušené rybí filé v hořčičné omáčce 18.07.
Těstoviny s tuňákem II. 15.12.
Sumeček žraločí se sezamem 15.12.
Kuskus s tuňákem a se špenátem 25.07.
Treska Brillat de savarin 25.07.
Opečený tuňák se sardelovým máslem 09.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0685s norob)