| Recepty doma | Pletení | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Rybář | DWN.cz | EET Účtenky | Email šablony | Snadné hubnutí | FormOffice | Omalovánky |
|
| ||||||||
Treska Brillat de savarin | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 60 g česneku | ||||||||
Popis: tresku očistíme pod tekoucí vodou, osolíme a vnitřek potřeme česnekem. Zvlášť si oloupeme cibuli, žampiony, vše nakrájíme na plátky a zpěníme na oleji. Potom přidáme na plátky krájená rajčata, olivy, sůl, koření, zalijeme červeným vínem a dusíme čtvrt hodiny. Tresku opečeme na zbylém oleji, zalijeme směsí zeleniny a dusíme v troubě asi dvacet minut. Podávíme s citronem a bílým chlebem. |