 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Opečený tuňák se sardelovým máslem
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Nejprve připravíme sardelkové máslo. Řezy z ančoviček (sardelí) a jarní cibulky nadrobno nakrájíme, dáme do misky a důkladně promícháme s pomerančovou kůrou a změklým máslem. Podle chuti přidáme citronovou šťávu a pepř.
Z ochuceného másla utvoříme pomocí papíru na pečení váleček. Papír uzavřeme na obou koncích a máslo uložíme zhruba na 15 minut do mrazničky. Dále si připravíme grilovací pánev, kterou rozehřejeme na vysokou teplotu a mírně ji pokapeme olivovým olejem. Postupně na ní opékáme steaky z tuňáka po každé straně 2 minuty (středně propečené) až 4 minuty (důkladně propečené). Podle chuti maso osolíme a opepříme.
Maso přeneseme na nahřáté talíře. Navrch položíme 2 plátky sardelového másla, hoblinky pomerančové kůry a snítku petrželky.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Opečený tuňák se sardelovým máslem, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/opeceny-tunak-se-sardelovym-maslem">Recept: Opečený tuňák se sardelovým máslem</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Opečený tuňák se sardelovým máslem:

SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Mořské
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|