| FormOffice | Snadné hubnutí | Recepty doma | Rybář | Domácí účto | Počítej Kalorie | DWN.cz | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Email šablony | EET Účtenky | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi koreni hru cesnek chleb med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Prorostlé (bůček, plecko, krkovička) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Talíř pana Rettiga

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 1980x / 2x
Přidáno/změněno: 30.8.2014
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kachna
- Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Maso - Upravená masa - Uzené maso
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

6 vepřových kotlet (po 100g)
1000 g kachna
uzené maso vařené (pečínka
krokovice 60 g na porci)
3 ks klobásy
2 x 500 g čerstvé bílé a červené zelí
50 g slanina
sůl, kmín
čerstvá zelená petrželka do špekových knedlíků



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Osolenou a pokmínovanou kachnu upečeme na pekáčku doměkka. Kotlety naklepeme, nakrojíme, aby se nekroutily, a po každé straně opečeme po 2 minutách. V polovině pečení kachny je přidáme do pekáčku a společně připravujeme.

Mezitím očistíme a nakrájíme hlávkové zelí. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku. Na polovinu přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, necháme zpěnit a dáme bílé zelí, na druhou část cibulky pak červené. Obě zelí malinko podlijeme, osolíme, přidáme kmín, přiklopíme pokličkou a dusíme. Nakonec dochutíme octem a cukrem.

Špekové knedlíky připravíme obvyklým způsobem, navíc do těsta přidáme nasekanou zelenou petrželku. Před podáváním nakrájíme uzené maso na plátky a krátce napaříme. Klobásy přepůlíme, ozdobně nařízneme a rychle opečeme. Na talíří podáváme porci kachny, plátek uzeného, polovinu opečené klobásy, zelí bílé i červené a špekové knedlíky.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Talíř pana Rettiga:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Vepřové koleno jedna báseň 14.08.
Vepřové válečky 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0808s norob)