|
Recept na Srnčí kýta v červeném víně
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso odblaníme a protkneme proužky slaniny a osolíme. Na kastrolu vyškvaříme zbytek drobně pokrájené slaniny, přidáme máslo, zeleninu a cibuli. Zeleninu jen lehce osmahneme a položíme na ni osolené maso slaninou dolů, opečeme, obrátíme, mírně podlejeme a pečeme za častého podlévání doměkka. Pak maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme a znovu podlijeme vývarem a vínem, okyselíme citrónem, přisladíme a přecedíme.
Jednodenní marinování masa ve směsi vína, koření a zeleniny přispěje k jeho chutnosti, měkkosti a šťávnatosti.
Tímto způsobem pak můžeme zpracovat i hovězí zadní maso a připravit: "Hovězí na způsob jelena".
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Srnčí kýta v červeném víně, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/srnci-kyta-v-cervenem-vine">Recept: Srnčí kýta v červeném víně</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Srnčí kýta v červeném víně:
|