| Omalovánky | DWN.cz | EET Účtenky | Rybář | Domácí účto | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Email šablony | Snadné hubnutí | Recepty doma | FormOffice | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Pletení |
|
| ||||||||
Srnčí kýta v červeném víně | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg masa z kýty nebo 1 1/2 kg hřbetu | ||||||||
Popis: Maso odblaníme a protkneme proužky slaniny a osolíme. Na kastrolu vyškvaříme zbytek drobně pokrájené slaniny, přidáme máslo, zeleninu a cibuli. Zeleninu jen lehce osmahneme a položíme na ni osolené maso slaninou dolů, opečeme, obrátíme, mírně podlejeme a pečeme za častého podlévání doměkka. Pak maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme a znovu podlijeme vývarem a vínem, okyselíme citrónem, přisladíme a přecedíme. |