| DWN.cz | Domácí účto | FormOffice | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | EET Účtenky | Hromadné emaily | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Zvěřina > Srnec Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Srnčí guláš se žampiony

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1059x / 3x
Přidáno/změněno: 27.8.2018
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Srnec
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Houby - Žampiony

Inredience:

100g žampiónů
20g slaniny
pepř,kmín
3 lžíce sádla
1 středné velká cibule
500g srnčího masa bez kosti
200g vepřového masa
mletá sladká paprika
sůl
vývar z kostí
1/2 kostky masoxu
40 g kečupu
1 lžíce kysané smetany
hladká mouka na zahuštění
1 dl červeného vína



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Houby dusíme na slanině s pepřem a kmínem. Na sádle osmažíme cibuli, přidáme na kostky rozkrájené maso (srnčí i vepřové), osolíme a dusíme. Když se maso vydusí do tuku, zaprášíme je mletou paprikou, osmahneme a podlijeme vývarem. Po dobu dušení podléváme vývarem z kostí, ve kterém jsme rozpustili půl kostky masoxu. Po změknutí přidáme kečup, kysanou smetanu rozšlehanou s moukou a červené víno. Krátce povaříme. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s chlebem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Srnčí guláš se žampiony:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Srnec
Myslivecké právo - zvěřina 28.12.
Srnčí filé po lesnicku 08.10.
Srnčí guláš se žampiony 27.08.
Svíčková omáčka ze srnčího 12.09.
Paštika srnec 08.08.
Lovecký špíz ze srnčí kýty 25.09.
Srnčí na brusinkách 27.07.
Srnčí na brusinkách 27.07.
Smažené srnčí řízky 20.07.
Dančí na víně 16.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0645s norob)