|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Špačkovo pečené koleno
|
|
|
| |
Postup přípravy:Ingredience na nálev povařit, vychladit a přes noc koleno naložit. Druhý den přidat zeleninu a vařit do měkka. Po uvaření vyndat na pekáč, kůži na povrchu nakrájet na čtverečky, posypat nakrájenou cibulí, potřít připraveným kořením a podlít vývarem. Péct při teplotě 180-200°C cca 2 hodiny - podle velikosti kolena. Během pečení přelévat vývarem a potírat kořením. Nezapomenout podlévat!
Podáváme s křenem, hořčicí, okurkou, chlebem a vychlazeným pivem.
Na závěr dobrá rada - připravujte vždy několik kolen současně - vždy se totiž objeví někdo, kdo vám s nimi pomůže...
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Špačkovo pečené koleno, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/spackovo-pecene-koleno">Recept: Špačkovo pečené koleno</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Špačkovo pečené koleno:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|