|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Plněný vepřový bůček
|
|
|
| |
Postup přípravy:V misce smícháme mleté maso, nakrájená játra, namočenou vymačkanou žemli, jemně nakrájenou cibuli, vejce, mouku, citrónovou kůru, bazalku, drcený česnek, sůl, pepř.
Do bůčku uděláme kapsu, naplníme touto nádivkou a zašijeme. Podlijeme bílým vínem a pečeme asi 40 min. Po té maso vyjmeme a nakrájíme na silnější plátky, které rozložíme zpět do pekáčku. Smícháme kečup, med, mletou papriku, papričkovou omáčku a touto připravenou směsí maso potřeme. Dáme do trouby na zhruba 15 min. dopéct.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Plněný vepřový bůček, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/plneny-veprovy-bucek">Recept: Plněný vepřový bůček</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Plněný vepřový bůček:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|