|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Pikantní vepřové plátky II.
|
|
|
| |
Postup přípravy:Smícháním celého vejce, grilovacího koření, sladké papriky, smetany (či zhuštěného neslaz. mléka), prolisovaného česneku, škrobové moučky a drceného kmínu vytvoříme marinádu, do které ponoříme naklepané a opepřené maso (maso před tím solíme pouze tehdy, není-li sůl součástí grilovacího koření, v opačném případě nesolit!). Necháme alespoň 1 hodinu marinovat (lepší ale je maso naložit do marinády již den předem) odložené v lednici.
Na pánvi rozehřát přiměřené množství oleje na smažení a klást do něj marinované maso tak, aby co nejvíce marinády ulpělo na mase (vhodné je smažící se plátek masa ještě přiměřeně zalít marinádou tak, aby kolem masa udělala souvislý obal). Smažit odkryté pomalu, tak aby se maso uvnitř propeklo, ale aby se nespálil obal z marinády.
Jako přílohu lze použít vařené brambory, bramborovou kaši, hranolky či jen zeleninovou přílohu.
Dobrou chuť.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pikantní vepřové plátky II., zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pikantni-veprove-platky-ii">Recept: Pikantní vepřové plátky II.</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pikantní vepřové plátky II.:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|