 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Pečené koleno po bavorsku
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Nůžkami uděláme do kůže rourovité zářezy, nožičky potřeme solí a pepřem a dáme do pekáče. Cibuli, mrkev a celer nakrájíme na kostičky a nasypeme kolem nožiček. Přidáme polovinu piva a stejné množství vody, vložíme do trouby a během pečení často poléváme a obracíme. Po 90 min. položíme nožičky na rošt, často potíráme pivem a pečeme dokřupava. Vypečenou šťávu rozpustíme v pekáči, dobře povaříme, procedíme, sebereme tuk a dochutíme. Šťávu zahustíme solamylem a podáváme s knedlíkem a salátem
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pečené koleno po bavorsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pecene-koleno-po-bavorsku">Recept: Pečené koleno po bavorsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pečené koleno po bavorsku:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|