|
Recept na Pečené koleno na černém pivu
|
|
|
| |
Postup přípravy:Kolena vykostíme, kůži nakrojíme na mřížky, do masa vetřeme hořčici, sůl, mletý pepř, kmín, sladkou papriku a jemně nakrájený česnek. Srolujeme a dobře převážeme.Vložíme do pekáče, povrch kůže osolíme, okmínujeme, zasypeme hrubě nakrájenou cibulí, přidáme bobkový list, nové koření, celý pepř a zalijeme pivem. Pečeme přiklopené asi 1,5 hod při teplotě asi 180 stupňů Celsia. Při pečení přeléváme šťávou, podléváme vodou. Až je maso měkké, odkryjeme a dopečeme kůži do zlatova. Šťávu slijeme a zahustíme chlebem, dochutíme a podáváme s kořčicí, popř. s křenem. Přílohu volíme podle chuti, chleba, knedlí a zelí apod.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pečené koleno na černém pivu, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pecene-koleno-na-cernem-pivu">Recept: Pečené koleno na černém pivu</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pečené koleno na černém pivu:
|