| Snadné hubnutí | EET Účtenky | Rybář | Hromadné emaily | Omalovánky | Formuláře na PC | DWN.cz | Domácí účto | Pletení | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Email šablony | FormOffice | Recepty doma | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pečené koleno na černém pivu


Doba přípravy:02:30
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:22.7.2015

Ingredience:

3 vepřová kolena
0,5 l černého piva
15 stroužků česneku
4 cibule
8 lžic plnotučné hořčice
mletá sladká paprika
nové koření
pepř černý celý
bobkový list
kmín
voda na podlití
chlebová střídka na zahuštění šťávy
mletý černý pepř
sůl

Popis:

Kolena vykostíme, kůži nakrojíme na mřížky, do masa vetřeme hořčici, sůl, mletý pepř, kmín, sladkou papriku a jemně nakrájený česnek. Srolujeme a dobře převážeme.Vložíme do pekáče, povrch kůže osolíme, okmínujeme, zasypeme hrubě nakrájenou cibulí, přidáme bobkový list, nové koření, celý pepř a zalijeme pivem. Pečeme přiklopené asi 1,5 hod při teplotě asi 180 stupňů Celsia. Při pečení přeléváme šťávou, podléváme vodou. Až je maso měkké, odkryjeme a dopečeme kůži do zlatova. Šťávu slijeme a zahustíme chlebem, dochutíme a podáváme s kořčicí, popř. s křenem. Přílohu volíme podle chuti, chleba, knedlí a zelí apod.


Jít na recept Pečené koleno na černém pivu >>