| Snadné hubnutí | EET Účtenky | Rybář | Hromadné emaily | Omalovánky | Formuláře na PC | DWN.cz | Domácí účto | Pletení | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Email šablony | FormOffice | Recepty doma | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Pečené koleno na černém pivu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 3 vepřová kolena | ||||||||
Popis: Kolena vykostíme, kůži nakrojíme na mřížky, do masa vetřeme hořčici, sůl, mletý pepř, kmín, sladkou papriku a jemně nakrájený česnek. Srolujeme a dobře převážeme.Vložíme do pekáče, povrch kůže osolíme, okmínujeme, zasypeme hrubě nakrájenou cibulí, přidáme bobkový list, nové koření, celý pepř a zalijeme pivem. Pečeme přiklopené asi 1,5 hod při teplotě asi 180 stupňů Celsia. Při pečení přeléváme šťávou, podléváme vodou. Až je maso měkké, odkryjeme a dopečeme kůži do zlatova. Šťávu slijeme a zahustíme chlebem, dochutíme a podáváme s kořčicí, popř. s křenem. Přílohu volíme podle chuti, chleba, knedlí a zelí apod. |