500 g vepřové krkovice bez kosti
6-8 stroužků česneku
1 cibule
1 malá feferonka
šálek vývaru
ostrý kečup
olej
cůl
pepř
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Vepřovou krkovičku nakrájejte na plátky .Plátky lehce naklepejte ,maso osolit,potřít utřeným česnekem,olejem a nechat odležet.
Na olejem potřené pánvi opečeme maso z obou stran,po té přeložit maso do vytřeného pekáčku,přidat nakrájenou cibuli,4 proužky nakrájeného česneku ,nakrájenou feferonku,zalijeme ostrým kečupem a šálkem vývaru.Vložte do vyhřáté trouby a zvolna zakryjte poklicí a poduste do měkka.
Podáváme s opečenými brambory zeleninovým salátem nebo pečivem.