| EET Účtenky | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | DWN.cz | Omalovánky | Počítej Kalorie | Rybář | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Pletení | Recepty doma | Domácí účto | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Ohnivá krkovička


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:22.8.2016

Ingredience:

500 g vepřové krkovice bez kosti
6-8 stroužků česneku
1 cibule
1 malá feferonka
šálek vývaru
ostrý kečup
olej
cůl
pepř

Popis:

Vepřovou krkovičku nakrájejte na plátky .Plátky lehce naklepejte ,maso osolit,potřít utřeným česnekem,olejem a nechat odležet.
Na olejem potřené pánvi opečeme maso z obou stran,po té přeložit maso do vytřeného pekáčku,přidat nakrájenou cibuli,4 proužky nakrájeného česneku ,nakrájenou feferonku,zalijeme ostrým kečupem a šálkem vývaru.Vložte do vyhřáté trouby a zvolna zakryjte poklicí a poduste do měkka.
Podáváme s opečenými brambory zeleninovým salátem nebo pečivem.


Jít na recept Ohnivá krkovička >>