| Hromadné emaily | Email šablony | Domácí účto | Omalovánky | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Recepty doma | Pletení | FormOffice | Rybář | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Zvěřina > Srnec Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Lovecký špíz ze srnčí kýty

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2926x / 3x
Přidáno/změněno: 25.9.2015
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Srnec
- Maso - Vnitřnosti - Játra
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy

Inredience:

750 g srnčí kýty
sůl
pepř
bobkový list
50 g oleje
--------------------------
250 g anglické slaniny
250 g vepřových jater
70 g oleje
150 g kečupu



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Odleželou srnčí kýtu nakrájíme na malé kousky, mírně je naklepeme, osolíme, opepříme, vložíme do nádoby, proložíme bobkovým listem, zakapeme olejem a necháme v chladu několik hodin proležet.
Na jehlu napichujeme střídavě uleželé kousky srnčí kýty, zatočený plátek anglické slaniny, opepřený kousek vepřových jater a opekáme na horkém oleji doměka. Před koncem pečení osolíme játra.
Špíz přelijeme troškou výpeku a pokapeme kečupem. Přílohou může být zeleninový salát, nebo nakládané houby.
Podáváme se smaženými hranolky, kroketami, rýží nebo chlebem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Lovecký špíz ze srnčí kýty:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Srnec
Myslivecké právo - zvěřina 28.12.
Srnčí filé po lesnicku 08.10.
Srnčí guláš se žampiony 27.08.
Svíčková omáčka ze srnčího 12.09.
Paštika srnec 08.08.
Lovecký špíz ze srnčí kýty 25.09.
Srnčí na brusinkách 27.07.
Srnčí na brusinkách 27.07.
Smažené srnčí řízky 20.07.
Dančí na víně 16.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0517s norob)