| Pletení | EET Účtenky | Email šablony | Hromadné emaily | Rybář | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Recepty doma | DWN.cz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Omalovánky | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Lovecký špíz ze srnčí kýty


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:25.9.2015

Ingredience:

750 g srnčí kýty
sůl
pepř
bobkový list
50 g oleje
--------------------------
250 g anglické slaniny
250 g vepřových jater
70 g oleje
150 g kečupu

Popis:

Odleželou srnčí kýtu nakrájíme na malé kousky, mírně je naklepeme, osolíme, opepříme, vložíme do nádoby, proložíme bobkovým listem, zakapeme olejem a necháme v chladu několik hodin proležet.
Na jehlu napichujeme střídavě uleželé kousky srnčí kýty, zatočený plátek anglické slaniny, opepřený kousek vepřových jater a opekáme na horkém oleji doměka. Před koncem pečení osolíme játra.
Špíz přelijeme troškou výpeku a pokapeme kečupem. Přílohou může být zeleninový salát, nebo nakládané houby.
Podáváme se smaženými hranolky, kroketami, rýží nebo chlebem.


Jít na recept Lovecký špíz ze srnčí kýty >>