| Pletení | FormOffice | Domácí účto | Omalovánky | EET Účtenky | Rybář | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Email šablony | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Pečivo > Slané Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Laugenbretzel

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 1149x / 2x
Přidáno/změněno: 29.7.2015
Kategorie: - Pečivo - Slané

Inredience:

250 g mouka polohruba
20 g kvasnic
1/2 čaj. lžičky cukru
0,15l vody
1/2 čaj. lžičky soli
1l vody
1 čaj. lžička jedlé sody
1/2 lžíce hrubozrnné soli



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Preclíky Mnichovského typu. Mouky dáme do mísy. Kvasnice a cukr rozpustíme v 0,15l vlažné vody a přidáme k mouce. Stranou rozmícháme máslo a sůl, poté smícháme s těstem. Na lehce pomoučněné ploše si z těsta rozválíme váleček. Ten pak rozdělíme na 6 dílů a každý zorválíme na váleček ve středu tlustší než na koncích. Z těchto válečků upleteme preclíky. Přikryjeme utěrkou a necháme 10 min. kynout.
Litr vody se sodou přivedeme do varu, poté necháme na střední teplotě. Každý preclík povaříme 30s. Pak necháme odkapat a 30 min. chladnout.
Troubu předehřejeme na 225^C. Preclíky pečeme 20 min. Po vyndání z trouby potřeme vodou a osolíme.

Možné změny: - před pečením potřít směsí mléka a vajíčka, posypat sesamem, kmínem atp.
- do těsta též možno dát směs mléka a vody

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Laugenbretzel:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Slané
Banketky s uzeným sýrem 04.10.
Škvarkové pagačky 23.06.
Šunkové špirály 31.10.
Bramborové bochánky 14.10.
Pikantní sýrové pečivo 08.10.
Houstičky z domácí pekárny 06.08.
Bramborové bagetky 26.07.
Slané preclíky od Ivana 21.07.
Šátečky s houbami 01.07.
Plněné slané rohlíčky 08.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0451s norob)