 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Králík v pikantní omáčce
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Králíka rozdělíme na porce a dáme na dva dny odležet do marinády. Nezapomeňte maso alespoň dvakrát otočit.
Marináda:
smícháme 2 dl vody s pěti nastrouhanými stroužky česneku, 2 dl oleje, 2 většími cibulemi nakrájenými na plátky, 2 lžícemi hořčice, 2 lžícemi kečupu, 1 lžící sladké papriky, půl lžičky pepře a soli.
Pekáč s obsahem vložíme do předehřáté trouby. Zprvu pečeme pod pokličkou, ke konci necháme odkryté maso zčervenat za občasného podlévání. Jako příloha je nejlepší bramborový knedlík.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Králík v pikantní omáčce, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kralik-v-pikantni-omacce">Recept: Králík v pikantní omáčce</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík v pikantní omáčce:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Ostatní
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|