| Formuláře na PC | Rybář | DWN.cz | Snadné hubnutí | Domácí účto | Pletení | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | FormOffice | Hromadné emaily | EET Účtenky | Email šablony | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Králík v pikantní omáčce


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:4.4.2014

Ingredience:

1 králík
5 stroužků česneku
2 dl oleje
2 větší cibule
2 lžíce hořčice
2 lžíce kečupu
1 lžíce sladké papriky
půl lžičky pepře a soli

Popis:

Králíka rozdělíme na porce a dáme na dva dny odležet do marinády. Nezapomeňte maso alespoň dvakrát otočit.
Marináda:
smícháme 2 dl vody s pěti nastrouhanými stroužky česneku, 2 dl oleje, 2 většími cibulemi nakrájenými na plátky, 2 lžícemi hořčice, 2 lžícemi kečupu, 1 lžící sladké papriky, půl lžičky pepře a soli.
Pekáč s obsahem vložíme do předehřáté trouby. Zprvu pečeme pod pokličkou, ke konci necháme odkryté maso zčervenat za občasného podlévání. Jako příloha je nejlepší bramborový knedlík.


Jít na recept Králík v pikantní omáčce >>