![img/kat16.png](img/kat16.png) |
Kategorie receptů |
|
|
![email16.png](img/email16.png) |
Recepty na email |
|
|
![recept](img/dwn16.png) |
Doporučujeme |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
|
|
![reklama](img/reklama.jpg)
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Kastilská játra
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Játra nakrájíme na plátky 1 cm silné, opepříme, posypeme moukou a mletým kmínem. Na pánvi zpěníme máslo a plátky do něj vložíme. Játra opečeme z obou stran a přendáme na talíř. Šťávu z jater vlijeme do kastrolku a přidáme 1 dcl. červeného vina, lžíci kečupu, l dcl. kefíru a lžičku citronové šťávy. Omáčku povaříme a játra vložíme do ní. Dusíme je ještě deset minut a nakonec omáčku osolíme a zjemníme kouskem másla.
Podáváme s bramborem nebo se suchou rýží.
K pití doporučuji španělská červená vína.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kastilská játra, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kastilska-jatra">Recept: Kastilská játra</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kastilská játra:
![reklama](img/reklama.jpg)
|
|
![](img/new16.png) |
Nové-upravené recepty |
![RSS - Nové a aktualizované recepty](img/rss.png) |
|
Večeře
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Ostaní |
|
|
|