| Omalovánky | Pletení | Formuláře na PC | Rybář | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Email šablony | EET Účtenky | DWN.cz | Snadné hubnutí | Recepty doma | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Kastilská játra | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 0,5 kg vepřová játra | ||||||||
Popis: Játra nakrájíme na plátky 1 cm silné, opepříme, posypeme moukou a mletým kmínem. Na pánvi zpěníme máslo a plátky do něj vložíme. Játra opečeme z obou stran a přendáme na talíř. Šťávu z jater vlijeme do kastrolku a přidáme 1 dcl. červeného vina, lžíci kečupu, l dcl. kefíru a lžičku citronové šťávy. Omáčku povaříme a játra vložíme do ní. Dusíme je ještě deset minut a nakonec omáčku osolíme a zjemníme kouskem másla. |