 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Karlovarský kotouč
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Maso z plece bez kostí otřeme vlhkou utěrkou,naklepeme,osolíme a poklademe plátky slaniny.
Na slaninu klademe plátky vajíček a jemně pokrájenou okurku.Maso stočíme,převážeme a pečeme po obou stranách na rozpáleném tuku.Když šťáva ztmavne,podlijeme maso vařící vodou a pak stále šťávou poléváme a pečeme do měkka.Doba pečení je asi 1a ůl hodiny
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Karlovarský kotouč, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/karlovarsky-kotouc">Recept: Karlovarský kotouč</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Karlovarský kotouč:

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Telecí maso
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|