SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Hubertův guláš z divočáka
|
|
|
| |
Postup přípravy:maso z divočáka důkladně odblaníme, očistíme, nakrájíme na kostky cca 1,5 až 2 cm, dáme do větší mísy, kde přídáme utřený česnek (1 z celé hlávky), dále 4 dcl oleje, a 1x gulášové koření , pokapeme worchestrem, a vše důkladně promícháme, pak to porovnáme a necháme v lednici nebo chladnu uležet 2 dny.Naložené maso přikryjeme alobelem, aby nenančichly další potraviny v lednici. Následně maso připravujeme jako klasický vepřový guláš, pouze přidáme jalovec asi 10-15 kuliček.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Hubertův guláš z divočáka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/hubertuv-gulas-z-divocaka">Recept: Hubertův guláš z divočáka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hubertův guláš z divočáka:
|