| Recepty doma | Počítej Kalorie | Omalovánky | Domácí účto | DWN.cz | Snadné hubnutí | Rybář | Zbrojní průkaz | Pletení | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | FormOffice | Email šablony | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hubertův guláš z divočáka


Doba přípravy:01:20
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:5.9.2018

Ingredience:

1 kg masa z divočáka
nejlépe plecko
nebo kýta
česnek
cibule
sůl
jalovec
pepř
chili
gulášová paprika
kmín
majoránka
gulášové koření
olej
worchester
hladká mouka
vývar nebo masox

Popis:

maso z divočáka důkladně odblaníme, očistíme, nakrájíme na kostky cca 1,5 až 2 cm, dáme do větší mísy, kde přídáme utřený česnek (1 z celé hlávky), dále 4 dcl oleje, a 1x gulášové koření , pokapeme worchestrem, a vše důkladně promícháme, pak to porovnáme a necháme v lednici nebo chladnu uležet 2 dny.Naložené maso přikryjeme alobelem, aby nenančichly další potraviny v lednici. Následně maso připravujeme jako klasický vepřový guláš, pouze přidáme jalovec asi 10-15 kuliček.


Jít na recept Hubertův guláš z divočáka >>