|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Gemerské vánoční maso
|
|
|
| |
Postup přípravy:bravčové mäso svieže a údené vykostíme , pokrájame na plátky . Dno hrnca vytrieme bravčovou masťou potom postupne dáme bravčové mäso svieže, posypeme mletou červenou paprikou , čiernym korením na plátky nakrájaným cesnakom , pridáme údené mäso . Nakoniec pridáme domácu údenú klobásu , podlejeme vodou a necháme dusiť na miernom ohni asi 40 min.
Podávame so zemiakovou kašou alebo zemiakovým šalátom
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Gemerské vánoční maso, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/gemerske-vanocni-maso">Recept: Gemerské vánoční maso</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Gemerské vánoční maso:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Uzené maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|