| Počítej Kalorie | Formuláře na PC | EET Účtenky | FormOffice | Rybář | Email šablony | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Snadné hubnutí | Domácí účto | Recepty doma | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Pletení |
|
| ||||||||
Gemerské vánoční maso | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g. bravčové kare svieže | ||||||||
Popis: bravčové mäso svieže a údené vykostíme , pokrájame na plátky . Dno hrnca vytrieme bravčovou masťou potom postupne dáme bravčové mäso svieže, posypeme mletou červenou paprikou , čiernym korením na plátky nakrájaným cesnakom , pridáme údené mäso . Nakoniec pridáme domácu údenú klobásu , podlejeme vodou a necháme dusiť na miernom ohni asi 40 min. |