|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Frenštátský fojt
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso z vepřové plece umeleme, přidáme koření, česnek, cibuli osmaženou na skleněno, vodu a vše řádně zamícháme. Z vepřových jater nakrájíme hranolky, které na tuku opečeme. Opečené hranolky jater obalujeme sekanou směsí,zabalíme do připravených čtverečků bránice. Takto připravené fojty uložíme na pekáč a dáme péct do trouby. Hotové fojty podléváme výpekem.
Váha jedné porce je 150g, z toho 100g masa.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Frenštátský fojt, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/frenstatsky-fojt">Recept: Frenštátský fojt</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Frenštátský fojt:
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|