| Email šablony | Hromadné emaily | Omalovánky | Rybář | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Pletení | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Počítej Kalorie | Recepty doma | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Frenštátský fojt


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:19.10.2014

Ingredience:

vepřová plec b.k. 1000g
vepřová játra 500g
cibule 200g
olej stolní 300g
vepřová bránice 300g
pepř mletý 2g
kmín 10g
česnek 30g
voda 300g
sůl 30g

Popis:

Maso z vepřové plece umeleme, přidáme koření, česnek, cibuli osmaženou na skleněno, vodu a vše řádně zamícháme. Z vepřových jater nakrájíme hranolky, které na tuku opečeme. Opečené hranolky jater obalujeme sekanou směsí,zabalíme do připravených čtverečků bránice. Takto připravené fojty uložíme na pekáč a dáme péct do trouby. Hotové fojty podléváme výpekem.

Váha jedné porce je 150g, z toho 100g masa.


Jít na recept Frenštátský fojt >>