
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Flambovaný hovězí steak na zeleném pepři
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Plátky masa naklepeme,osolíme,opepříme a zalijeme
0,5 dcl oleje a takto připravené na tři dny ne-
cháme odležet v chladničce.Po třech dnech naložené
maso po vyjmutí opět zlehka osolíme a na rozpáleném
oleji cca tři minuty na každé straně spolu se ze-
leným pepřem pečeme.Při pečení steak zalijeme koňa-
kem a pánev nakloníme tak,aby koňak začal hořet.
Flambovaný steak podlieme ústřičnou omáčkou a
přidáme pokrájenou jarní cibulku,na slabé
proužky nakrájené papriky a vložíme do pře-
dem vyhřáté trouby cca na 180°C a dopékáme
přibližně 5 minut.Hotový steak podáváme s
hořčicí a čerstvým chlebem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Flambovaný hovězí steak na zeleném pepři, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/flambovany-hovezi-steak-na-zelenem-pepri">Recept: Flambovaný hovězí steak na zeleném pepři</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Flambovaný hovězí steak na zeleném pepři:

|