4 větší plátky rybího filé
120 g másla
2 velké cibule
2 lžíce plnotučné hořčice
1 lžička kari koření
1 lžíce strouhanky
šťáva z 1 citronu
pepř,sůl
olej na smažení
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Cibulku nasekáme hodně na drobno a smícháme se změklým máslem, kořením kari, strouhankou, citronovou šťávou a hořčicí. Plátky filé osolíme, opepříme, každý zvlášť položíme na čtverec alobalu a hustě potřeme máslovou směsí. Poté alobal dobře zabalíme, aby nevytékala šťáva a v předehřáté troubě pečeme 20-30 minut. Na závěr alobal otevřeme a necháme ještě 5 min. zčervenat. Podáváme s brambory a vhodná příloha je i vařený chřest.