| Omalovánky | Formuláře na PC | Domácí účto | Recepty doma | Pletení | Hromadné emaily | Email šablony | Rybář | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | FormOffice | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Filé v alobalu


Doba přípravy:00:50
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:29.5.2013

Ingredience:

4 větší plátky rybího filé
120 g másla
2 velké cibule
2 lžíce plnotučné hořčice
1 lžička kari koření
1 lžíce strouhanky
šťáva z 1 citronu
pepř,sůl
olej na smažení

Popis:

Cibulku nasekáme hodně na drobno a smícháme se změklým máslem, kořením kari, strouhankou, citronovou šťávou a hořčicí. Plátky filé osolíme, opepříme, každý zvlášť položíme na čtverec alobalu a hustě potřeme máslovou směsí. Poté alobal dobře zabalíme, aby nevytékala šťáva a v předehřáté troubě pečeme 20-30 minut. Na závěr alobal otevřeme a necháme ještě 5 min. zčervenat. Podáváme s brambory a vhodná příloha je i vařený chřest.


Jít na recept Filé v alobalu >>