| Omalovánky | Domácí účto | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Pletení | FormOffice | Hromadné emaily | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Rybář | Recepty doma |
|
| ||||||||
Filé v alobalu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 větší plátky rybího filé | ||||||||
Popis: Cibulku nasekáme hodně na drobno a smícháme se změklým máslem, kořením kari, strouhankou, citronovou šťávou a hořčicí. Plátky filé osolíme, opepříme, každý zvlášť položíme na čtverec alobalu a hustě potřeme máslovou směsí. Poté alobal dobře zabalíme, aby nevytékala šťáva a v předehřáté troubě pečeme 20-30 minut. Na závěr alobal otevřeme a necháme ještě 5 min. zčervenat. Podáváme s brambory a vhodná příloha je i vařený chřest. |