| FormOffice | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | DWN.cz | Recepty doma | Omalovánky | Domácí účto | Pletení | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Rybář | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Prorostlé (bůček, plecko, krkovička) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Fazolové lusky na smetaně s masovým základem

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 5
Autor:
Zobrazeno/týden: 1458x / 15x
Přidáno/změněno: 8.1.2014
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Luštěniny - Zelené fazol.lusky

Inredience:

fazolové lusky(čerstvé, mražené,nebo zavařené) 700 - 1000g
cibule - 3 velké
brambory - 500 - 750 g
vepřová plec - 750 g
smetana 33% - 0,25 l
mléko - 0,2 - 0,5 l
tuk nebo olej - dle potřeby
hladká mouka
sůl
paprika mletá sladká



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Ve větším hrnci rozpustíme tuk a na něm do růžova osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku do růžova. Očištěné a nakrájené na 3 - 4 cm kousky fazolové lusky nasypeme na vzpěněnou cibulku a přidáme brambory nakrájené na menší kousky ( pokud používáme sterilované fazolky přilejeme i nálev ).
Poté zalijeme vodou a 25 - 35 minut dusíme na mírném plameni, až jsou fazolky i brambory měkké. Smícháme smetanu s mlékem a 1 - 2 lžíceni hladké mouky pro zahuštění a za stálého míchání přilejeme do hrnce, můžeme přisolit. Necháme dojít k varu, ale dáme pozor, aby omáčka neprošla varem, smetana by se zdrcla.
Do druhého kastrolu dáme rozehřát tuk a na něm vzpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, poté co cibule zesklovatí přidáme na kostky nakrájené vepřové maso a necháme ho pustit šťávu.
Osolíme a přidáme mletou sladkou papriku ( té můžeme dát více, pro pěknou barvu ) a podlijeme vodou, poté pod pokličkou za občasného podlévání dusíme až je maso měkké.
Podáváme do hlubokého talíře - dáme maso se šťávou ( 2 - 5 lžic ) a zalijeme fazolovou omáčkou. Podáváme chléb nebo bílé pečivo.
Kalorické, ale velice chutné. Přeji dobrou chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Fazolové lusky na smetaně s masovým základem:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Vepřové koleno jedna báseň 14.08.
Vepřové válečky 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (2.5392s norob)