500 g telecího masa
1 lžíce oleje
1 jemně nasekaná cibule
1 lžíce hladké mouky
4 lžíce bílého vína
1/4 l sladké smetany
1 lžíce jemně nasekané zelené petrželky
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Telecí maso nakrájíme na plátky,potom na nudličky.Na pánvi rozehřejeme olej a nudličkyna něm prudce 1 minutu opečeme.Maso vyjmeme a udržujeme je teplé.Oheň snížíme na střední stupeň,do pánve dáme cibuli a smažíme ji 2 minuty.Zaprášíme ji moukou,zamícháme a zalijeme bílím vínem.Přilijeme smetanu a vaříme zhruba 2 minuty.Do omáčky přidáme maso,máslo a vše prohřejeme.Osolíme,opepříme a ozdobíme snítkou zelené petrželky.