 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Chilská jehla
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Maso,část slaniny,část žampionů a cibuli napícháme na jehlu,okořeníme a na pánvi opečeme,přikryjeme poklicí a pak asi 7-10 minut podusíme.Potom jehlu vyndáme,na tuk co je v pánvici dáme zbytek nakrájené slaniny,žampiónů a jednu feferonku.Orestujeme,přidáme fazole i s nálevem,to vše znovu orestujeme,dochutíme a na to položíme ty opečené špízy.Přikrejeme poklicí a opět asi 5-10 minut podusíme.Během dušení špízy obracíme.Na talíři špíz přelejeme omáčkou a podáváme s rýží nebo americkými bramborami.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Chilská jehla, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/chilska-jehla">Recept: Chilská jehla</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Chilská jehla:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Vepřové maso
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|