|
| Domácí účto | Email šablony | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | FormOffice | Recepty doma | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Pletení | Zbrojní průkaz | Omalovánky | MojeUnikovka.cz |
|
| ||||||||
|
Chilská jehla | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: Vepřové maso(krkovice) | ||||||||
|
Popis: Maso,část slaniny,část žampionů a cibuli napícháme na jehlu,okořeníme a na pánvi opečeme,přikryjeme poklicí a pak asi 7-10 minut podusíme.Potom jehlu vyndáme,na tuk co je v pánvici dáme zbytek nakrájené slaniny,žampiónů a jednu feferonku.Orestujeme,přidáme fazole i s nálevem,to vše znovu orestujeme,dochutíme a na to položíme ty opečené špízy.Přikrejeme poklicí a opět asi 5-10 minut podusíme.Během dušení špízy obracíme.Na talíři špíz přelejeme omáčkou a podáváme s rýží nebo americkými bramborami. |